Scott Naismith

Scott_Naismith_foto_perfil
SCOTT NAISMITH
Glasgow, Escòcia, Regne Unit

Scott Naismith és un apassionat del color. I els seus estudis sobre els núvols capaços de refractar i reflectir la llum, son el vehicle perfecte per explorar-lo encara més. Els seus olis densos de tons atrevits i brillants capturen la bellesa de la natura. Els paisatges i el cel dramàtic s’uneixen en una explosió controlada de colors.

 

"Constantment em refereixo a la paradoxa del pes percebut dels núvol, a la seva fragilitat i a la relació entre els colors freds i càlids que crea. M’ha interessat cada vegada més captar el moment en què el cel ben ennuvolat s’aclareix, revelant un cel blau nítid, un color fresc que complementa l’escalfor que aporta. Tot i que en aquest moment la manifestació més evident de la refracció de la llum es produiria en forma d’arc de Sant Martí, jo més aviat vull accentuar-ne els efectes infinits i més subtils. Cada cop m’inspiren més les obres de Turner, autor d’efectes atmosfèrics efímers mitjançant grans rentats de pintura líquida. Altres influències inclouen Henry Matisse, Francis Cadell i Glasgow boys: Guthrie Lavery i Joan Eardley."

Scott Naismith

 

Les teories i l’enfocament únic del color de Scott denota la importància i precisió de la roda de colors CMA i la veracitat sobre el magenta, el cian i el groc, essent els colors primaris correctes de la pintura. L’artista continua treballant des del seu estudi de Glasgow, fent conferències i exhibint el seu art amb una gran acollida.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam

Pop Icons III

Nemo Jantzen Técnica mixta y esferas de resina/cristal 154 x 168 cm