Nemo Jantzen

Nemo_Jantzen_foto_perfil
NEMO JANTZEN
Països Baixos

Nascut el 1970 a La Haia, Nemo Jantzen es va graduar a l’Acadèmia d’Art RTO de Rotterdam. Després dels seus estudis, va treballar com a dissenyador gràfic i creador de cartells publicitaris a Anvers, on va desenvolupar el seu primer estil hiperrealista que el va encaminar a esdevenir un artista professional.

 

Curiós de mena, Jantzen va decidir viatjar. Finalment, es va decidir per Barcelona i es dedicà a les belles arts com a galerista i artista contemporani. Amb moltes ganes de noves experiències, es va traslladar a Nova York i, posteriorment, a Bali, contrastant influències i diferències culturals al llarg del camí. Actualment resideix a la Costa Brava.

 

Durant els darrers 15 anys, Jantzen s’ha convertit en un aclamat artista internacional. La seva obra s’exhibeix arreu del món a través d’un ampli ventall de galeries, fires d’art, museus i importants col·leccions públiques i privades.

 

Recentment, Nemo ha desenvolupat una sèrie d’obres multimèdia molt originals. La percepció sempre l’ha interessat i, amb aquesta col·lecció, l’espectador s’anima de forma intel·ligent a seguir-li el joc.

 

"El meu darrer conjunt d’obres tracta sobre la percepció, de com cada individu percep les coses de manera diferent, de com poden canviar les coses segons l’angle o punt de vista des d’on es mirin, examinant els efectes i la influència que els mitjans de comunicació tenen sobre la nostra societat moderna, com determinen el que pensem i com canvia la nostra percepció del món que ens envolta".

 

Nemo descompon, desfragmenta, despixela, per tornar a unir, recompondre i repixelar. L'observació des de diverses dimensions fa del seu art un art multidimensional, interactiu i en diàleg permanent amb l'espectador.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam

Sssst

Nemo Jantzen Técnica mixta y esferas de resina/cristal 112 x 130 cm