Montse Valdés

Montse Valdés
MONTSE VALDÉS
Barcelona, Espanya

"Pinto la figura humana, aprofundint fins arribar a la bellesa de l'ésser, l'ànima... el nucli de l'ésser humà on tot és equilibrat, harmoniós i serè, on no hi ha soroll."

Pintar ha estat la passió de la Montse durant molt de temps. L'ha portat a un viatge on indaga en les profunditats de la humanitat, per a trobar la nostra essència com a col·lectiu. Com ella diu, el nucli dels éssers humans. El poder de la seva feina és la simplicitat, la despulla tallant 'el soroll' per arribar a l'ànima que il·lumina els seus llenços. Els olis pastel de textura gruixuda, estratificats i puntejats, convergeixen per retratar figures etèries i retrats serenament poderosos, pacífics i harmònics.

 

Després d’haver estudiat la tècnica de la pintura a l’oli en diverses acadèmies importants de Barcelona (1981-84) i, posteriorment, a l’École des Beaux Arts de París (1985-88), Valdés ha anat construint des de llavors una sòlida carrera artística. Amb una llarga llista d’exposicions individuals i col·lectives al darrere i amb la seva obra en importants col·leccions públiques i privades, aquesta artista barcelonina reconeguda internacionalment ha exposat per tot el món durant més de dues dècades amb Villa del Arte Galleries.

 

“Després de 38 anys de trajectòria figurativa, ara el que m'interessa és sorprendre'm experimentant amb els materials i deixar que l'art s'expressi a través meu.”

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam