Miquel Aparici

MIQUEL APARICI
1963, Barcelona, Espanya
Les escultures de Miquel Aparici són sorprenents assemblages elaborats a partir d'antics objectes que van tenir altres usos en el passat, i que l'artista recupera i utilitza de manera creativa i enginyosa. El resultat és una original col·lecció d'animals insòlits que posen a prova la nostra imaginació i conviden a descobrir els elements que componen cada peça, en un divertit joc d'observació que requereix la complicitat de l'espectador.
El seu treball es caracteritza per la simplicitat, ja que la major part de les seves peces reuneixen pocs elements, un fet que dóna com a resultat composicions molt elegants i de línies senzilles, que, no obstant, i gràcies a la seva creativitat, tenen una gran força expressiva.
A més d'exposar en diverses galeries de Barcelona, l'obra de Miquel Aparici ha viatjat a moltes altres ciutats de tot el món (Nova York, Copenhaguen, Friburg, Madrid, Viena i Milà), i s'ha exposat en fires internacionals, com l’ART Bodensee (Àustria), l’ART Copenhagen (Dinamarca) i l’Art Fair de Cologne (Alemanya), i llocs inèdits, com el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Temple de la Sagrada Família, que l’any 2005 va reunir una curiosa selecció de diverses peces de l'artista inspirades en els animals esculpits per Gaudí. Altres espais que han acollit recentment una exposició de la seva obra són la Fundació Cristina Enea (Sant Sebastià) i el Centre Cultural Miramar de Sitges (Barcelona).

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam