Maria Paola Coda

Maria Paola Coda
MARIA PAOLA CODA
1981, Castelletto d’Orba, Itàlia

Coda va néixer a l'any 1981 a Itàlia, es va graduar en l'Acadèmia de Belles Arts de Florència, i des de 2006 treballa i resideix a Girona (Espanya). El 2004 va rebre un esment especial en el Concurs Internacional d'Art Contemporani de Postiniano (Itàlia) i des d'aquest mateix any va començar a exposar el seu Art al seu país natal. A partir de llavors, el treball de Coda s'ha exposat a Girona, Nova York, Barcelona, Amsterdam, Ourense i Florència.
El seu procés creatiu és la cerca constant de la bellesa que amaga el nostre estat d'ànim. Coda estudia i plasma en el llenç l'element de la bellesa que vibra més enllà de la forma o el color.
“És aquesta freqüència, la que ens fa florir sentiments únicament mirant o escoltant alguna cosa, sense una raó racional. La bellesa en el concepte del sublim és el que m'interessa i el que busco en la meva pintura”.

En la seva obra, l'intens gest de capa rere capa, color rere color, actua com un canal emocional poètic, cada superfície de material representa una experiència, un estat d'ànim, un temps i un lloc, que després s'uneixen per a crear equilibri.

© 2020 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam