Maria Paola Coda

Maria Paola Coda
MARIA PAOLA CODA
1981, Castelletto d’Orba, Itàlia
Coda neix a Itàlia el 1981 i es gradua a l’Acadèmia de Belles Arts de Florència. Des de l’any 2006 viu i treballa a Girona. 
El 2004 fa la seva primera exposició al seu país natal, Itàlia. Des de llavors, les seves obres han estat exposades a Girona, Nova York, Barcelona, Orense i Florència. El 2004 rep una menció especial en el Concurs Internacional d’Art Contemporani de Postiniano (Itàlia).
El seu procés creatiu resideix en una recerca permanent de la bellesa que s’amaga en l’estat d’ànim. Així, el missatge i la forma no poden ser meres figuracions de la condició humana.
La pintura de materia de Maria Paola neix com una sèrie de monuments respectuosos a la bellesa, així com una canalització de les emocions poètiques de la mutació. La pintura de l’artista és generosa. Això implica tant una preocupació formal com material. Tots soms capes de temps, superposicions d’estats mentals, còctels d’humor, estrats de pensaments i experiència, encavalcaments d’expressió i comunicació.
Coda, mitjançant les seves pintures, postula la metafísica dels mitjans i, al mateix temps, s’atreveix a plantejar preguntes amb les aparences com a punt de partida.

© 2020 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam