Maria Paola Coda

Maria Paola Coda
MARIA PAOLA CODA
1981, Castelletto d’Orba, Itàlia

Coda va néixer el 1981 a Itàlia, es va graduar a l'Acadèmia de Belles Arts de Florència i des del 2006 viu i treballa a Girona (Espanya). El 2004 va rebre una menció especial al Concurs Internacional d’Art Contemporani de Postiniano (Itàlia) i des d’aquell mateix any va començar a exposar el seu art al seu país natal. Des de llavors, l’obra de Coda s’ha mostrat a Girona, Nova York, Barcelona, ​​Amsterdam, Ourense i Florència.

 

El seu procés creatiu es basa en la recerca permanent de la bellesa que s’amaga dins del nostre estat d’ànim. Coda estudia i plasma a la tela l'element vibrador de la bellesa que va més enllà de la forma o el color. "És aquella vibració que et fa plorar mirant o escoltant alguna cosa, sense una explicació racional. La bellesa com a concepte sublim és el que m'interessa i el que busco."

 

L’exagerada multitud de capes d’acrílics de colors intensos actua com un canal emocional poètic, cada capa de matèria representa una experiència, un estat d’ànim, un temps i un lloc, que després s’uneixen per crear equilibri.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam