Liechennay

Liechennay_foto_perfil
LIECHENNAY
Indonèsia

Des de molt jove, Liechennay ha estat exposat al procés creatiu gràcies a les activitats artístiques de la seva mare, com a dissenyadora de joieria d'or a Indonèsia, el seu país d'origen. És allí on va estudiar, començant una reeixida carrera en interiorisme abans que comprengués que l'escultura seria la següent fase del seu viatge creatiu.
Va treballar diversos anys perfeccionant la seva tècnica i va crear escultures que es van fer cada vegada més complexes. Va començar a somiar amb la creació d'escultures de gran format i diveros projectes d'escultures monumentals es van convertir en realitat.
L'any 2012 l'escultor va conèixer a Bert van Zetten i Marcel Huisman de Villa del Arte Galleries i es va desenvolupar una amistat afectuosa. Des de llavors, Liechennay va ampliar el seu horitzó artístic i va engegar alguns projectes internacionals que el van portar a treballar entre els Països Baixos i Indonèsia, i a exposar les seves obres en nombroses fires d'art arreu del món. Actualment, està treballant en diversos projectes, com la creació d'una escultura d'un arbre a gran escala per a un iot de luxe, construït per Ocianco a Holanda; i un encàrrec per a un col·lecionista particular VIP espanyol. A més, amb Villa del Arte Galleries, diverses exposicions als Estats Units, Espanya, els Països Baixos i Alemanya estaran al programa per l'any 2019.
Les seves obres estan inspirades en la naturalesa i la vida, per dir-ho d'una forma senzilla, en les formes i aparences que l'envolten. Crea peces d'una cridanera estètica encarnant bellesa i balanç artístic, que transmeten una sensació de tranquil·litat i eternitat, un diàleg amb la naturalesa. Liechennay converteix magistralment el seu principal material utilitzat, acer fred i rígid, en un material orgànic i fluït. Cada escultura, elaborada d'una combinació d'acer inoxidable, fusta i coure, és una peça única, soldada i modelada individualment. Liechennay corba, dóna forma i uneix milers de peces d'acer inoxidable, una per una, per compondre l'escultura final.
Els últims anys, l'obra de Liechennay va obtenir gran reconeixement i notorietat internacional i les seves escultures formen part de col·leccions importants públiques i privades arreu del món.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam

Film Noir

Nemo Jantzen Técnica mixta y esferas de resina/cristal 110 x 133 cm