Jordi Díez Fernández

Jordi Díez Fernández
JORDI DÍEZ FERNÁNDEZ
1966, Valladolid, Espanya

Havent dominat les seves creacions amb materials diversos com la pedra, la terracota, la fusta i el ferro, Jordi Díez Fernández ha esculpit principalment amb acer inoxidable des del 2007, desenvolupant una tècnica que utilitza elements d’electro-soldadura d’acer inoxidable, donant un estil inconfusible al seu treball. Aquesta forma d’art figuratiu molt expressiva utilitza la tecnologia moderna, establint un equilibri entre el vell i el nou.

Jordi Díez Fernández es va graduar a la Universitat Complutense de Madrid amb una llicenciatura en Belles Arts i menció en escultura. Va començar la seva carrera professional col·laborant amb altres escultors en diversos projectes públics, així com amb les seves pròpies empreses públiques i privades.

L’artista va obrir el seu propi estudi en una antiga fàbrica del barri del Poble Nou de Barcelona, ​​famosa per la seva escena artística. Ha col·laborat amb diverses marques com Loewe, ha treballat amb el famós restaurant Celler de Can Roca i ha treballat en nombroses escultures, inclòs el Centro de Fuerza, que es pot trobar a l’estació d’esquí de La Masella, Girona, i Hombre-Mujer león, que actualment forma part d’una col·lecció privada.

 

Actualment viu i treballa a Centelles (Barcelona), on continua inspirant-se sense parar en “nosaltres. L'ésser humà ho posseeix tot... Per a mi és un tema infinit ".

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam