Jon Errazu

Jon_Errazu_foto_perfil
JON ERRAZU
1982, Soraluze, Guipúscoa, Espanya
"La meva obra es caracteritza per la preferència a la forma i a la línia. Per aquest motiu la relació fons‐figura es repeteix pertinaç a cada obra. La forma, simple i gairebé sempre quadrilàter, s'altera i combina de múltiples maneres sobre un fons monocromàtic en un exercici a mig camí entre el minimalisme i l'expressionisme abstracte.
M'interessa indagar en els aspectes que em sedueixen de la meva identitat i individualitat. Per a això em serveixo de l'acció pictòrica com a eina d'anàlisi de la pròpia realitat. La veritat és que no parteixo d'un concepte clar i concís. La pròpia activitat plàstica és la que em porta a reflexionar sobre certs aspectes, tals com l'Ésser Humà, la vida i el pas del temps. El fet de prioritzar l'apartat plàstic sobre qualsevol teorització, persegueix simplificar la qüestió del sentit i el sentir de les coses, ja que entenc que l'accés a aquests comporta necessàriament plantejar-los des d'espais ja reduïts i simplificats.
Des d'una pràctica contemporània i en un context d'intercanvi mutu entre artista i espectador, la pròpia obra s'erigeix com a únic nexe entre ells. D'aquesta manera, l'accés a l'obra habilitat a través de la contemplació silenciosa, la introspecció i el plaer d'observar, actua com a punt de partida a un diàleg sostingut entre individus."
Jon Errazu

© 2020 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam

Rock on

Nemo Jantzen Técnica mixta y esferas de resina/cristal 120 x 142 cm