Joan Tarragó

JOAN TARRAGÓ
1981, Barcelona, Espanya
 
La constant exploració d'un llenguatge gràfic exòtic a través del viatge i la investigació és el motor de la incansable tasca de Joan Tarragó. La seva formació tant acadèmica com professional abasta la il·lustració, el disseny gràfic i l'art urbà, aportant un enfocament eclèctic i meticulós a l'art contemporani. El seu estil artístic es nodreix del simbolisme antic, les influències de la iconografia del surf i un innovador llenguatge gràfic. La fusió entre aquests elements ha tingut un gran èxit en l’escena artística de països com Estats Units, Canadà, Indonèsia, el Japó, França i Alemanya.

Joan Tarragó s'interessa per la dicotomia entre allò orgànic i allò tecnològic, allò urbà i allò natural, la tradició i la modernitat... mantenint l'essència del moviment com a motiu principal.

 

Aquesta sèrie d'obres s'ha inspirat en un llarg viatge a Àsia i en les seves aigües cristal·lines, per la seva naturalesa captivadora i exuberant, pels colors de la posta de sol balinesa i per les característiques d’una màscara Barong simplificada. És un diàleg constant entre dos estats mentals: instantànies que representen certs moments en la vida emocional de l'artista i l'expressió artística d'un flux mental, un estat mental equilibrat i cinètic.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam