Joan Peris

Joan_Peris_foto_perfil
JOAN PERIS
1965, Castelló de la Plana, Espanya

Joan Peris, un artista visual multidisciplinari, plasma els seus paisatges imaginaris nascuts de l’interès per les siluetes, minimitzant i combinant colors i textures. De vegades, un cel mediterrani acrílic sense fi besa els edificis de lli fets en collage, però tot sovint la blanca i translúcida llum del sud d’Europa emmarca les seves escenes. 

 

Les pintures de Peris ens transporten a un terreny alternatiu i utòpic. Llocs harmònics i sedants. El seu punt de vista únic i el seu amor per l’experimentació amb els materials ens proporcionen visions personalitzades dels terrats cosmopolites de Barcelona a través de la seva mirada. En contrast amb això, és capaç de centrar la nostra ment en una masía desolada amb textura i pigment enmig en una vasta plana.

 

Nascut a Castelló, aquest artista polifacètic va estudiar disseny gràfic i després va treballar com a dissenyador de ceràmica, interessant-se per la fotografia i la pintura. El 1997, Peris va consolidar els seus coneixements artístics i va començar a treballar des del seu estudi barceloní, exposant amb èxit a nivell internacional.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam