Ingravidesa Sculpture Alliance

Ingravidesa Sculpture Alliance
INGRAVIDESA SCULPTURE ALLIANCE
Catalunya, Espanya | Malàisia | Indonèsia

L'Aliança d'escultura Ingravidesa està formada per un grup internacional d'escultors i dissenyadors que col·laboren i creen escultura abstracta inspirada en la natura. Molt sovint treballen durant mesos per realitzar projectes monumentals. Les peces són el resultat de la participació d'artistes i artesans que han estat convidats a crear aquestes escultures.

Les escultures d'arrels de caoba i teca incorporen amb freqüència diverses capes de pa d'or o plata. La fusta és d'origen sostenible i prové principalment d'arrels d'arbres vells, utilitzades originàriament en la indústria de la fusta. Fascinats per les tècniques tradicionals de talla de fusta a Java i Malàisia, apliquen aquest coneixement ancestral per produir escultura contemporània abstracta embellida per una sorprenent mescla de metalls nobles i formes orgàniques.

Els artistes dediquen el seu temps entre Àsia i Europa i s'abasteixen de fusta de Malàisia i Indonèsia, on preparen les escultures abans d'afegir els últims retocs a l'estudi d'Ingravidesa a Catalunya.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam