Gil Bruvel

Gil_Bruvel_foto_perfil
GIL BRUVEL
1959, Sydney, Austràlia

"Sóc artista perquè per a mi és la manera d'alliberar-me d'idees i imatges que em sorgeixen diàriament. Des que era petit, he perseguit la meva pròpia exploració de creativitat, arrelada en la ment inconscient i alimentada amb l'exercici quotidià, utilitzant una varietat de mitjans d'expressió artística. Estic molt apassionat amb el meu nou 'Flow Series'. El sentiment aclaparant d'expressió que sentia va començar amb la idea d'utilitzar filigranes com a línies d'energia, per mostrar les interseccions complexes de la bellesa i el dolor, la realitat interna i externa, allò efímer i l'etern ara, que som capaços d'experimentar dia rere dia."
Gil Bruvel
"Nascut a Sydney (Austràlia) l'any 1959, però criat al sud de França, Gil Bruvel va començar a experimentar amb l'art quan tenia nou anys. El seu pare, un ebenista, el va familiaritzar amb l'escultura de fusta i el disseny de mobiliari i Gil va aplicar aquesta experiència -anys després- a les seves obres de disseny funcional i a les seves escultures. El 1974 va començar els seus estudis a un taller de restauració a Chateaurenard (França) i va estudiar amb M. Laurent de Montcassin, estudiant tant les tècniques dels mestres antics i moderns com la història de l'art dels segles XIV-XX. A continuació, va establir el seu taller a St. Remy de Provence fins al 1986, quan per primera vegada va viatjar als Estats Units i on es va instal·lar permanentment l'any 1990.
Cadascuna de les seves experiències enforteix la seva passió per l'art i a més, contribueix al desenvolupament de noves maneres per explorar i expandir la seva creativitat."
Gussie Fauntlero

© 2020 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam