Françoise Nielly EDICIONS

Françoise Nielly
FRANÇOISE NIELLY
França
 
Les edicions limitades de Françoise Nielly estan disponibles com impressions pigmentades sobre alumini.

Françoise Nielly va explorar diferents facetes de la imatge tota la seva vida, a través de la pintura, la fotografia, el dibuix, la il·lustració i el disseny generat per ordinador. Però és palès, que la pintura és el seu camí i la seva major passió.
Hereta el sentit de l'espai del seu pare, arquitecte. Havent crescut al sud de França on va viure entre Cannes i Saint-Tropez, mai va estar lluny de la llum, el sentit del color i l'atmosfera que transmet el sud de França. Això es va acoblar amb els seus estudis de belles arts i arts decoratives, i el seu sentit de l'humor i de la celebració.
La pintura de Françoise Nielly és expressiva, exhibeix una força brutal, una fascinant energia vital. Oli i espàtula es complementen en esculpir les seves imatges en un material que és alhora agressiu i incisiu, carnal i sensual. Tant a les seves pintures de figura humana com als seus retrats, l'artista corre un risc: la seva pintura és sexual, els seus colors lliures, exuberants, sorprenents, fins i tot explosius, el tall de la seva espàtula és incisiu, la seva paleta de color enlluernador.

© 2020 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam