Françoise Nielly EDICIONS

Françoise Nielly
FRANÇOISE NIELLY
França
Impressions pigmentades sobre alumini de Françoise Nielly
 
Les nostres edicions limitades en forma d’impressions pigmentades sobre alumini estan signades i certificades per l’artista i la galeria. Les impressions es fan mitjançant un procés anomenat 'sublimació de colorants'. Es fabriquen en alumini prim i lleuger amb acabat mat o brillant. Aquestes impressions metàl·liques d’1,2 mm tenen una intensitat de profunditat i color que es considera la tècnica de més qualitat que es troba actualment al mercat per a produir edicions. Son arxius impermeables, resistents als raigs UV, als productes químics i a l’abrasió.

L'únic procés per fer aquestes impressions pigmentades implica la transició d'una substància (en aquest cas, les tintes especials) directament de la fase sòlida a la gasosa sense convertir-se primer en fase líquida. Les vuit tintes de sublimació de colorants que utilitzem per a la producció de les impressions consisteixen en un colorant sòlid i calent. La imatge s’imprimeix primer en un suport utilitzant aquestes tintes, es transfereix a paper i després s’aplica a un panell d’alumini d’1,2 mm especialment recobert. Utilitzant tant la calor com la pressió, les partícules de colorant es converteixen en un gas, s’uneixen amb els polímers de l’alumini i després tornen a estat sòlid; fusionant la imatge i l’alumini.

Amb aquest procediment aconseguim un color nítid i intens amb una profunditat i durabilitat excepcionals, aproximant-se el màxim possible a una pintura original de Francoise Nielly. Les impressions tenen un perfil d’alumini en forma d’U per penjar-les de forma senzilla i lleugera. No necessiten vidre, acrílic, laminació o revestiment addicionals per ser protegides. 

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam