Françoise Nielly

Françoise_Nielly_foto_perfil
FRANÇOISE NIELLY
França

Françoise Nielly va explorar diferents facetes de la imatge tota la seva vida, a través de la pintura, la fotografia, el dibuix, la il·lustració i el disseny generat per ordinador. Però és palès, que la pintura és el seu camí i la seva major passió.
Hereta el sentit de l'espai del seu pare, arquitecte. Havent crescut al sud de França on va viure entre Cannes i Saint-Tropez, mai va estar lluny de la llum, el sentit del color i l'atmosfera que transmet el sud de França. Això es va acoblar amb els seus estudis de belles arts i arts decoratives, i el seu sentit de l'humor i de la celebració.
La pintura de Françoise Nielly és expressiva, exhibeix una força brutal, una fascinant energia vital. Oli i espàtula es complementen en esculpir les seves imatges en un material que és alhora agressiu i incisiu, carnal i sensual. Tant a les seves pintures de figura humana com als seus retrats, l'artista corre un risc: la seva pintura és sexual, els seus colors lliures, exuberants, sorprenents, fins i tot explosius, el tall de la seva espàtula és incisiu, la seva paleta de color enlluernador.

© 2020 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam