Edo Kaaij

Edo Kaaij
EDO KAAIJ
1970, Països Baixos

L'estil únic d'Edo Kaaij és una fascinant barreja de figuració i abstracció que es fusiona amb èxit per crear un nou enfocament del rostre humà. Les figures creen la il·lusió de moure’s a través de blocs de color, mirant cap a fora del llenç i reflectint delicadament la llum.

“En la meva obra sempre busco un equilibri entre el contrast de la forma abstracta i la figurativa, amb la qual cosa tot sovint dono prevalença al tema.”

 

Les seves obres transmeten la bellesa i la bondat que veu en les persones que l’envolten. Crea capes de textures barrejant hàbilment els colors suaus i càlids amb el ganivet de paleta.

 

Aquest pintor holandès viu i treballa a Amsterdam, la seva energia vibrant, l’arquitectura històrica i l’enorme diversitat cultural dels seus habitants són una font d’inspiració constant. Edo ha viscut i estimat la pintura ja des de la seva infància, treballant al costat del seu avi, l’holandès artista naïf Cornelis Kaaij. Des d’aleshores, ha exposat amb èxit a diverses galeries d’art europees i a innombrables fires d’art internacionals, com Art Karlsruhe i Contemporary Istanbul.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam