Atelier Lieverse

Atelier Lieverse_studio stamp
ATELIER LIEVERSE
Utrecht, Països Baixos
Les característiques de l'obra de Lieverse són les grans dimensions, els colors monocromàtics, els gruixuts relleus i l'ús de lli natural. El treball al·ludeix a 'la identitat' en un món globalitzat. Les pintures mostren persones, principalment dones, en un fons clar, aïllades del seu context. El subjecte busca amb la mirada alguna cosa o a algú fora del llenç. L'emoció és evident; alguna cosa va passar o és a punt de passar, com en un fotograma. Ja des d'un primer moment, Lieverse pretén crear una connexió explícita entre l'espectador i el desconegut.

Edicions limitades
En els últims anys Lieverse ha desenvolupat una tècnica per garantir l'autenticitat i exclusivitat de cada edició. Un dels objectius importants és la recreació d'una sèrie d'obres que aconsegueix aproximar-se a l'obra d'art orginal en 'sentiment'. “Ha de ser molt més que una reproducció, ha de ser única..”. Al principi es tracta d'una fotografia de l'obra original sobre tela. Però després...es realitza un treball manual, de forma intensiva. S'utilitzen diverses capes de pintura i d'altres materials per crear transparència, profunditat cromàtica i relleu. El contrast entre la tela verge, la velocitat de l'espàtula i les petites pinzellades decisives per als reflexos són característic.
Totes aquestes edicions especials neixen a l'estudi de Lieverse. L'obra està signada per Lieverse al seu anvers, mentre que al seu revers es pot trobar el segell de l'estudi amb la numeració i les mides.
 

© 2020 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam