Alea Pinar du Pre

ALEA PINAR DU PRU
1972, Àustria/Turquia

Alea Pinar du Pre és una artista reconeguda internacionalment que actualment viu i treballa entre Amsterdam i Istanbul. La seva ment inquisitiva troba principalment inspiració en la ciència, la ciència ficció, la història i l'antropologia. Du Pre desenvolupa contínuament aproximacions radicalment noves i innovadores a la pintura, a la qual barreja art digital amb 'el món real'.
En actiu des de l'any 2008, les seves obres han estat exposades a nombroses exposicions individuals i col·lectives, així com a fires d'art als Estats Units, el Regne Unit, França, Bèlgica, Àustria, Turquia, Irlanda, Singapur, Hong Kong, Dubai, etc. Les seves obres formen part d'importants col·leccions privades i corporatives com a Ferko Holding, Sabanci Holding, Koc Holding, Bora Collection, Odeabank, ICBC Bank i moltes més.
"El meu interminable qüestionament de la naturalesa de la nostra existència prové d'una curiositat insaciable i d'un amor insondable per la veritat. Crec en el sagrat de l'experiència humana. L'art és com un llenç on puc mutar la meva curiositat en una forma que pugui compartir, per transformar la meva curiositat científica en imatges, per donar forma a tot allò que no té forma.

© 2021 by Villa del Arte Galleries

Contemporary Art Gallery in Barcelona | Amsterdam